Inconsistant results with PDFExport

Posted by: ritabowman on 4 August 2017, 2:34 pm EST

  • Posted 4 August 2017, 2:34 pm EST

    LightningGood afternoon.  I am having a problem with caption disappearing from my report.  We're using version 2.0.0.1240.  I am populating the caption for a label and the caption is centered.  Every so often, the caption begins to drift to the left or disappears completely.  As soon as I rerun the report, everything is fine. No errors are logged, and the next report is just fine - sometimes. I implemented the fix mentioned by KAM in a post on 2-22-2005 (syntax change to reference controls), and we are still having the same problem. It isn't the record, since I can run the same report 8 times and have a problem on reports 2 and 6.  The next time, I run the report for the same record 4 times and have a problem with reports 3 and 4.

    Any ideas?

  • Replied 4 August 2017, 2:34 pm EST

    Is there a reason you're not using the latest build? I haven't seen the problem documented in our bug database, but there's a chance we've indirectly addressed the issue.
  • Replied 4 August 2017, 2:34 pm EST

    I believe we're not using the latest build because there are/were some problems with our International side.  They had problems display fonts like Mandarin Chinese.  I will recommend an update (again).
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels