Missing header and footer

Posted by: joycekai on 4 August 2017, 2:56 pm EST

  • Posted 4 August 2017, 2:56 pm EST

    The software package containing this report has been distributed to several thousand users, who have been using it for several years.  Today I had ONE USER call up and say the header and footer are missing on his reports.  I think if other users had this problem we would have gotten many more calls.  Therefore, I feel this problem is local to his PC, and I do not want to do any code changes to try to fix his problem.


    But... how do I get this user's problem fixed?  The header and footer contain important information, and his reports are useless without them.


    The report looks fine in the print preview, but when he prints it, the header and footer are gone.


    He had this happen on about 30 printouts that he did.  It was working fine up until today.  He has not gotten a new printer or installed any software.  We looked at all the options in his print dialog box, and nothing looked funny.


    I am using ActiveReports version 2.3.3.1275.


    What can I tell him to do to get rid of this problem?  What can I try to pinpoint the cause of his problem?


    P.S. I don't know what is wrong with this web site, but it is HORRIBLY slow.  If possible, please send me the answer by email as well as posting here.

  • Replied 4 August 2017, 2:56 pm EST

    Check his default printer and default papersize settings. Has there been a change in network policies? Have you changed the default printer? Has the printer been loaded with different papersizes? If he shares that printer, do other users printing with his local printer see that problem? Can you make a simple sample application to have him test printing? Does that sample print ok?
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels