C1Data Library for 2015

Posted by: vvenk on 3 August 2017, 12:39 pm EST

  • Posted 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Hi:

    Can someone tell me how I can set up for VS2015? C1Data Library does not show up as a Project when creating a new project.

    venki
  • Replied 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Well, I looked through the batch file for VS 2013 and followed the steps after making appropriate changes to the fact that I was installing the templates for VS 2015.

    But, when I created my C1DataLibrary project, I get the warning messages that I have captured in the attached document.

    Please help me resolve these warnings.

    venki
    2015/08/C1DataLibrary_Warnings.doc
  • Replied 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Hi Venki,

    This query is already been replied at following forum thread:
    http://our.componentone.com/groups/topic/vs-2012-template/

    Please refer to the mentioned solution there and revert in case of any confusion.
    Thanks
  • Replied 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Shubham:

    I had ComponentOne installed and everything was working as per design under VS 2013.

    I recently installed 2015 and followed the directions in the Batch file to copy the relevant files to the appropriate folders referencing VS 2015.

    But when I create a C1Data Library with VS2015, I encounter several warning messages. Please see the attached document.

    I still have VS2013 on this machine and I don't encounter these warning messages when I create a C1Data Library with that.
    2015/08/C1DataLibrary_Warnings1.doc
  • Replied 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Hi Venki,

    As mentioned in this forum thread, we are discussing this issue with the development team(Tracking ID:128918) and get back to you as soon as we get any response from them.

    Thanks,
    Shubham Srivastava
  • Marked as Answer

    Replied 3 August 2017, 12:39 pm EST

    Hi Venki,

    This query is already been replied at following forum threads:
    http://our.componentone.com/groups/topic/vs-2012-template/
    http://our.componentone.com/groups/topic/vs-2015-craps-out-when-accessing-code/

    Please refer to the mentioned solution there and revert in case of any confusion.
    Thanks
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels