AutoFiltering bug

Posted by: a-n-d-o-n-i on 8 September 2017, 2:11 pm EST

  • Posted 8 September 2017, 2:11 pm EST

    Hi. I've recently discovered a bug.

    In the resource portal, if you go to samples and choose the filtering option, follow this steps:

    Click on the filter icon and once the list of values is displayed click on the filter icon of another column and choose one value.

    It appears an exception and the resource portal crash.

     It only happens the first time you do it. Once you have filtered all works properly.

     

    Regards,

    Andoni

  • Replied 8 September 2017, 2:11 pm EST

    Andoni,

    What version of Spread(Windows) are you using? I have tested the above mentioned behavior with SPread5 as well as Spread4.0.3512.2008 and in both the cases the Resource Portal is not crashing on using the Filtering as mentioned by you. Any additional steps required to reproduce the issue?

  • Replied 8 September 2017, 2:11 pm EST

    The version is 4.0.2005.2005

     I attach a screenshot.

    The bug only apperars the first time you open the Resource Portal. If you filter properly you should restart the Portal in order to reproduce the bug.

     

    Regards

     



  • Replied 8 September 2017, 2:11 pm EST

    Hello,

    I tested this with our latest version of Spread for Windows Forms(version 4.0.2012.2005) and I am not able to get this issue replicated at my end.I would request you to please test it with the same build(v4.0.2012.2005) and let me know if you are still able replicate the issue.

    Thanks,

     

Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels