calling c1dialog from c1gridview

Originally Posted 12 March 2014, 12:04 pm EST

  • Originally Posted 12 March 2014, 12:04 pm EST

    Hi,

    I have a question about how I could call c1dialog when I click select button on c1gridview

    here is what I have tried so far and it didn't work at all. All I get was my UI is somehow broken

    <wijmo:C1GridView ID="C1GridView1" runat="server" ScrollMode="Horizontal" Height="400" AutogenerateColumns="false" OnClientSelectionChanged="ShowDialogAddObject(); return false;" ClientSelectionMode="singlerow">
    <Columns>
    <wijmo:C1TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Select" OnClick="Button_Click"></asp:Button>
    </td>
    <td>
    <asp:Button ID="Button2" runat="server" Text="Delete"></asp:Button>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </ItemTemplate>
    </wijmo:C1TemplateField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="SequenceNo" HeaderText="SequenceNo"></wijmo:C1BoundField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="ObjectName" HeaderText="Object Name"></wijmo:C1BoundField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="FontSize" HeaderText="Font Size"></wijmo:C1BoundField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="Width" HeaderText="Width"></wijmo:C1BoundField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="Top" HeaderText="Top"></wijmo:C1BoundField>
    <wijmo:C1BoundField DataField="Left" HeaderText="Left"></wijmo:C1BoundField>
    </Columns>


    here is the javascript of ShowDialogAddObject

     function ShowDialogAddObject() {
    $(function () {
    $('#<%=ContentPlaceHolder1_C1Dialog2.ClientID%>').c1dialog('open');
    $('#<%=ContentPlaceHolder1_C1Dialog2.ClientID%>').c1dialog({
    title: "Add Object"
    });
    });
    };


    thanks for any help in advance

    Regards, Siekh
    PS : sorry for my mess English
  • Marked as Answer

    Reply

    Hello,

    I was not able to replicate the issue at my end with the latest version of Studio for ASP.NET Wijmo i.e. 2013v3.153. Please refer to the attached sample that implements the approach described by you above and is working correctly.

    I would suggest you to test the issue with the latest version which you can download from the following link: http://prerelease.componentone.com/dotnet30/C1WebWijmo.Webforms/2013-T3/

    Hope it helps. In case the issue still persists, I would request you to modify the attached sample to depict your issue, so that I can investigate the issue further.

    Thanks,
    Manpreet Kaur

    2014/03/Select_Dialog.zip
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels