Cant Get Report Designer to Work - Evaluating

Posted by: mark on 13 December 2020, 1:16 pm EST

  • Posted 13 December 2020, 1:16 pm EST



    Hi,

    I am trying to get the install ActiveReportsJS Designer to work. I am accessing our API. I am using the same header arguments as per my call to the same API in PostMan. That is:

    Abp.TenantId, and
    Authorization

    I am using the same EndPoint. Ie

    http://localhost:22742/api/services/app/User/GetUsers

    When I execute this API in PostMan it returns the data correctly.

    But when I preview in AcitiveReportsJS Designer it just says: "Sata processing error: Failed to fetch."

    This unfortunately has pretty quickly stopped me evaluating your product. I have very carefully check my endpoint and the two arguments and set them up exactly as in PostMan. But I cant get Preview to work in your Designer.

    Now sure what to do next.

    Cheers
    Mark
  • Replied 13 December 2020, 1:27 pm EST

    Here you can see that when I validate my GET - it works and produces a list of fields.

  • Marked as Answer

    Replied 15 December 2020, 9:37 pm EST

    Hello,
    You can debug the data request by using the approach described at https://www.grapecity.com/activereportsjs/docs/GettingStarted/Troubleshooting#how-can-i-debug-data-requests-in-the-standalone-designer-application.
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels