Bold Italic font showing missing characters

Posted by: justin.arias on 20 August 2020, 4:46 am EST

  • Posted 20 August 2020, 4:46 am EST

    After registering these 3 bold & italic fonts. When exporting some characters are shown correctly and some are "missing" and take the same color as the cell background.
  • Replied 20 August 2020, 4:50 am EST

    alegreya-bold-italic.zip
    garamond-bold-italic.zip
    playfairdisplay-bold-italic.zip
  • Replied 21 August 2020, 1:24 am EST

    Hi Justin,

    We are able to replicate the issue at our end hence we have forwarded it to the concerned for further investigation. We will update you regarding this as soon as possible. The internal tracking id for this issue will be SJS-5455.

    Regards
  • Replied 19 March 2021, 8:02 am EST

    Just wanted to check if this was resolved. I still cannot export to pdf with these three fonts. I upgraded to version 14 of spreadJS too. If there are any changes needed with v14 to register fonts, please let me know.

    Also I know the internal ticket is mentioned above but how can I view the status? Is there a url?

    Thanks!
  • Replied 21 March 2021, 7:35 pm EST

    Hi Justin,

    The Devs are working on this issue and it will be fixed in our next stable release. We will update you once the build gets officially released.

    Further, The internal ID is used for internal tracking purposes only and will not be available to the public. We will be updating this feed as more information becomes available.

    Regards
    Avinash
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels