Print preview is not matched with editor content

Originally Posted 24 March 2015, 7:37 pm EST

  • Originally Posted 24 March 2015, 7:37 pm EST

    Hi,

    The Print preview is not matched with editor content. I am trying to apply text background in the editor content , now go to preview and then click on printpage, background color for applied text not rendered in printed page.

    Thanks for your help.
  • Reply

    Hello,

    I was able to replicate the issue at my end. I have escalated the issue to the concerned team. I would let you know as soon as I get any information in this regard.

    Thanks,
    Manpreet Kaur
  • Reply

    Hello,

    As per the development team the issue which you are currently observing is not a bug, rather the browser will not output the background color by default. But you can change the browser setting. Kindly refer to the attached screenshots which depict how you can alter the default color settings in the browser and display all the colors in the print preview.

    Hope it helps.

    Thanks,
    Manpreet KAur



  • Reply

    Hi, we are using the way as above still not work. we set the fore color and background color as below:
    <wj-input-number data-ng-attr-style="{{ true ? 'color: ' + clientObject.ForeColor + ' !important; background-color: ' + clientObject.BackColor + ' !important;': '' }}" />

    In the other normal HTML input control such as input text, radio is okay, but wijmo control cannot work. Can you help? thanks
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels