Could not find any resources appropriate for

Posted by: davidsimmonds on 10 September 2017, 11:32 am EST

  • Posted 10 September 2017, 11:32 am EST

    I am getting this error on my live server but not in my development machine.


    Could not find any resources appropriate for the specified culture or the neutral culture.  Make sure "Resources..C1Controls.resources" was correctly embedded or linked into assembly "App_GlobalResources.c85ef-3p" at compile time, or that all the satellite assemblies required are loadable and fully signed.

    Why is this and how can I fix it?

  • Replied 10 September 2017, 11:32 am EST

    Hello,


    What version of the controls are you using?  I have witnessed problems similar to this, but I believe they were all solved in version .174 of the C1.Web.UI.  You can download version .174 from:


    http://prerelease.componentone.com/DotNet20/C1WebUI/2010-T1/C1WebUI.2_2.0.20101.174.zip


    Can you please try this version and let me know if it solves the problem?  Thanks.


    -Raleigh

  • Replied 10 September 2017, 11:32 am EST

    I have the same problem - using C1.Web.UI.3 - newly updated....

  • Replied 10 September 2017, 11:32 am EST

    Hello,


    What version of our ASP.NET controls are you using?  Can you please try the latest pre-release version and see if that helps?  It can be found at:



    ftp://publicfiles.componentone.com/C1WebUI.2_2.0.20103.196.zip

    You will need to update your project after this as well to use this version.


    Thanks,


    -Raleigh

Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels