Wijmo Controls are not shown in Browsers as expected

Originally Posted 28 February 2014, 11:50 pm EST

  • Originally Posted 28 February 2014, 11:50 pm EST

    Ladies and Gentlemen,

    I'm nearly sure that's a configuration issue but I'm not able to find out why my Wijmo Controls are shown "uncomplete" in my Browser.

    I attached 2 screenshots.
    One with 1 C1Calender Control and another one with C1InputNumeric.
    In the Designer of my Visual Studio 2013 they look normal but finally in the Browser they look mutilated.

    Framework is 3.5 and tested Browsers are IE8 and Firefox 27.
    Version of the C1.Web.Wijmo.Controls.3 is 3.5.20133.145
    Mentionable is also that I tested it on my developer machine as localhost, because actually I have not the opportunity for testing on server.

    Ideas or solutions would be great.
    Thanks and regards...
    Boosa




  • Reply

    Hello,

    I tested it with latest version 153 and controls rendered correctly at my end at design time as well as in the browser. Could you kindly check with the same and let me know your observations ?

    You can either run C1Live utility to update the build or you can download it from the following link:
    http://prerelease.componentone.com/dotnet30/C1WebWijmo.Webforms/2013-T3/

    Regards
  • Reply

    Hello,

    i tried it first with the new dll's but with the same result.
    Then I wanted to prepare some piece of source code for you to test and there it was. The line of code which prevented the controls to render correctly.

    I don't understand it but the following line inside the head tag caused the problem.





    But only if it's the last line in the head tag.

    Not good

    <head runat="server">
    <title></title>
    <link href="./styles/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script type="text/javascript" src="./scripts/common.js"></script>
    <!--<link rel="shortcut icon" href="/favicon32.ico" type="image/x-icon" />-->
    </head>




    Good

    <head runat="server">
    <title></title>
    <!--<link rel="shortcut icon" href="/favicon32.ico" type="image/x-icon" />-->
    <link href="./styles/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script type="text/javascript" src="./scripts/common.js"></script>
    </head>





    Unfortunately it seem's that i can't use Wijmo for other reasons now. The page should run on a Linux Server with Mono installed. I guess there is no support for C1 Wijmo under Mono.
    Am I right?

    best regards...
    Boosa
  • Reply

    Last post was truncated.

    The line was a commented link tag

    <!--<link rel="shortcut icon" href="/favicon32.ico" type="image/x-icon" />-->


    But only if it's the last line in the tag.

    Good
    <head runat="server">
    <!--<link rel="shortcut icon" href="/favicon32.ico" type="image/x-icon" />-->
    <title></title>
    <link href="./styles/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script type="text/javascript" src="./scripts/common.js"></script>

    </head>


    Not good
    <head runat="server">
    <title></title>
    <link href="./styles/general.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script type="text/javascript" src="./scripts/common.js"></script>
    <!--<link rel="shortcut icon" href="/favicon32.ico" type="image/x-icon" />-->
    </head>
  • Reply

    I cannot post the line (Post was truncated). Perhaps because of the commented line.
    I attached a screenshot instead.





  • Reply

    test
  • Reply

    Hello,

    Unfortunately, ASP.NET Wijmo controls are not supported under Wijmo. Moreover, I could not replicate the mentioned error so can you post a small sample replicating the issue so that I can check and can suggest you accordingly ?

    Regards
  • Marked as Answer

    Reply

    Hi Ashish,
    Thank you. Actually I'm very busy. I will try to create an example in the next days.
    Best Regards...Boosa
Need extra support?

Upgrade your support plan and get personal unlimited phone support with our customer engagement team

Learn More

Forum Channels